Duim omhoog en gaaaaan!

Duim omhoog en gaaaaan!

Ik begin deze blog met een duim omhoog <–( vind ik leuk) :-), want Roel en ik gaan weer liften. Liften door (Oost) Europa.

Sinds vorig jaar zijn wij verslaafd, liften is echt het allerleukste wat er is! En na een jaar verlangen, uitkijken, dagdromen en elkaar aanstoten met opmerkingen ‘ He weet je nog die situatie in dat en dat land’ is het dan eindelijk weer zover: we gaan er weer op uit! :)
Allemaal weer nieuwe herinneringen maken en opnieuw in Oost-Europa, want we waren nog helemaal niet klaar met dit gedeelte van Europa. Ook hebben we in onze vorige vakantie nieuwe vrienden gemaakt. Dus we gaan Toth Arpad opzoeken, een Roemeense man die ons vorig jaar helemaal van Hongarije naar Oostenrijk heeft gebracht. (zie foto’s)
Tijdens die reis zijn we helemaal volgestopt met Gusta chips, wat volgens Toth gemaakt is volgens real communist recipe. En na veel lol en heel veel verhalen over beautifull Transsylvanie, wat volgens hem absoluut geen Roemenie is, waren we wel benieuwd:Is het land van Dracula echt zo geweldig is als ze zeggen? :-)
We laten het jullie allemaal weten, maar voor nu: thumbs up!

Laterzz iedereen! :)

– Charlie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *